Skip to content

Tips Til at Vinde En Pokerturnering

Når du bor i en lille by mod øst, er poker sjældent en mulighed. Vi er heldige i Sutersville. Byen har kun omkring 1.000 indbyggere, men det frivillige brandvæsen afholder en ugentlig pokerturnering i brandhallen. I sidste uge var der ingen turnering, fordi fredagen faldt på jul. Jeg planlægger dog at spille i denne uges turnering. Det skal være sjovt.

Det gode ved at spille i en pokerturnering i din hjemby er, at du kender alle mennesker. Du kender drikkerne, blowhards og blufferne. De ændrer sjældent deres stilarter. Du kan tage det til banken. De fodrer dig godt ved disse turneringer. Maden er hjemmelavet, der er masser af den, og den er god. Det kan du regne med. Entrégebyret er $80. Jeg har sat $160 af til turneringen. Jeg forventer, at det vil koste mig så meget at komme ind i pengene. De betaler normalt alt fra fem til syv vindere.

Jeg vil spille position mod disse mennesker. Det betyder, at hvis jeg er i sen position uden et raise, vil jeg tage en chance på floppet. Nogle gange skal du være villig til at spille for at vinde et stort flop. Jeg vil spille næsten alle to kort bag knappen. Det kan du regne med. Og hvis de andre spillere checker, så pas på mig, for jeg vil være derinde og kæmpe om puljen.

Jeg vil lytte til de andre spillere. De siger ikke meget, men det, de siger, er relevant og nogle gange afslørende. Nogle spillere vil satse med hvad som helst efter et raise, og nogle vil ikke satse uden at fange et flop. Spil dine spillere forsigtigt. Hvis det lykkes mig at opbygge mine jetoner, vil jeg gøre mit spil mere aggressivt. Det kalder Doyle Brunson at skifte gear. Fra aggressiv til passiv tilbage til aggressiv.

Jeg vil spise noget god mad, udveksle lokal sladder og spille for at vinde. Og jeg vil fortælle dig resultatet. Når jeg så forlader brandhallen og kører hjem, vil jeg dele mine oplevelser med min bror. Jeg ved, at han vil være hurtig til at kritisere mig, hvis jeg har tabt, men det er okay. Han er en spilleautomat, og de ved lidt om poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *